Puedes contactarnos por teléfono o por whatsapp al 629.168.807

Teixits

A la nostra botiga disposem d'un gran catàleg de teixits, visita'ns i t'assessorarem de manera personal segons els teus gustos i necessitats.

  Pots veure més teixits amb els que treballem 

Teixit - Xenilla

Tejido Chenilla

La xenilla és un teixit elegant, de textura suau i vellutada. És una de les teles de més resistència per la seva textura, el que li confereix gran durabilitat, utilitzant-se en gran varietat de cortinatge i roba de llar, tal com fundes de coixí, entapissat de sofàs, cobrellits, etc.

Teixit - Damasc

Tejido Damasco

El damasc és un tipus de teixit del tipus sarja o ras. És un tipus de teixit de tall clàssic, d'una banda la trama serveix de fons i l'ordit forma els dibuixos. Per l'altre costat, a l'inrevés. Pren el seu origen cap al segle XI, es va perfeccionar al XIII.

Teixit - Lonetes

Tejido Lonetas

La loneta és un teixit fort i rígid amb fils desiguals de cotó, és semblant a la lona, però més lleuger. De colors sòlids i brillants, s'utilitza per a treballs que requereixin una robustesa extra.

Teixit - cretona Anglesa

Cretona Inglesa

La cretona anglesa és una tela de tall clàssic que va tenir molt ús en els 80, avui segueix sent àmpliament utilitzat però amb més moderació. La tela té sovint un dibuix floral imprès però també pot ser un color sòlid. Gràcies a la seva resistència es pot utilitzar per a la confecció de gairebé qualsevol peça de llar: estovalles, cobrellits, cortines, coixins, faldons de llit.

Teixit - Lli

Tejido Lino

Hi ha molts tipus de teles, moltes d'elles es poden confeccionar usant el lli com a material principal, es tracta d'un dels cultiu de plantes tèxtils, més antics. La seva qualitat de fibra natural el converteix en hipoalergènic i li dóna la propietat d'aïllar a l'hivern, i respirar a l'estiu.

Teixit - Pell

Tejido Piel

En el món del tèxtil la pell és el teixit, més antic amb diferència, des dels nostres avantpassats s'utilitza de manera constant. Els entapissats en pell o cuir, són un clàssic que mai passa, la pell es pot utilitzar gairebé amb qualsevol moble. És un material molt més sensible i que requereix més cura que la microfibra o altres materials sintètics.

 

©2013 Tapiceria Damasco | Creado por TuOrdenador.com